Minder er vigtigere end du tror


Minder er vigtigere end du tror

 

Jeg var en gang til et foredrag med en anden parterapeut, som fortalte, at i hendes familie, der hev de alle billeder og fotoalbums frem, én gang om året. Så sad de sammen og kiggede på billeder, og sagde ‘ej, kan du huske den gang’ og ‘se, her. Det var da du…’

Hun sagde, at det var super hyggeligt, og virkelig noget der styrkede båndet i familien.

 

Mig og Dennis til Postdanmark Rundt i 2015

 

Hjemme hos min halvlillesøster, der har de fotobøger stående på en kommode, så man altid kan komme til dem. Jeg kigger rigtig tit i dem, når jeg er på besøg. Der er specielt ét billede, med min lillesøsters lillesøster Frida (kan du følge med?), hvor hun står splitter Hans Jørgen, med udspillet mave, lyse krøller over hele hovedet og grønne svømmebriller på – midt i stuen. Jeg elsker det billede! Og det får mig til at grine hver gang.

 

På grund af lige præcis dét billede, har jeg ofte tænkt på, at jeg også godt kunne tænke mig at have en masse fotobøger stående, især nu, når vi venter den lille tut-pige til august.

 

Minder er det, som vi har at kigge tilbage på, når tiderne er lidt hårde. Når der er dødvande i parforholdet, når der er langt til næste ferie og når hverdagen bliver lidt for leverpostej, og man tænker, om det virkelig er ens liv?

 

Minderne minder os om gode tider, om det vi har oplevet. Og at vi RENT faktisk har oplevet noget, selvom vi synes at vi aaaaaaldrig kommer på ferie. At det hele ikke er leverpostej, for billedet du sidder med i hånden, er jo bevis på det modsatte.

 

 

Skab dine egne minder – billigt endda

Jeg har været så heldig at få sponsoreret to produkter fra fotobog.nu, og selvom de er sponsoreret, ændrer det ikke på, at jeg er stor fortaler for, at vi skaber minder. En fotobog synes jeg er en genial måde at gøre det på. For mange billedrammer, er der sgu heller ikke plads til på væggen 🙂

 

Jeg valgte en fotobog og en collage i 30×40 cm (du får 2 stk.) For så passede de nemlig til en IKEA ramme 🙂

 

 

Fotobog.nu er Danmarks billigste site for fotobøger. Uden pis.

 

Jeg har talt med Dennis (ikke min kæreste), som arbejder hos fotobog.nu, og han sagde, at hvis der er nogen billigere på markedet, så sænker de simpelthen prisen

 

 

 

 

De her 3 ting, er jeg vilde med hos fotobog.nu:

 

  1. Virksomheden er 100% dansk. Virksomheden ligger altså i danmark og de producerer i Danmark.

 

Hvis du køber hos nogle af de andre billige steder, nogle af de store kæder for eksempel, så køber du ofte ikke dansk. De store kæder outsourcer nemlig til udlandet, og kan også finde på at have flere hjemmesider, altså danske hjemmesider, men som egentligt er franske eller tyske.

Det vidste jeg ikke, før jeg talte med Dennis fra foto-bog. Så vil jeg egentlig hellere købe 100% dansk. Også i forhold til kundeservice, så man ved, at man får fat i en dansk medarbejder, hvis man har spørgsmål

 

2. De leverer virkelig hurtigt. 1-2 dage. Det synes jeg egentligt er ret imponerende. Jeg fik selv min bog og mine kollager inden for 2 dage.

 

3. De laver de billigste fotobøger i Danmark

Og det ER bare billigt. Har skrevet priserne på de ting jeg har fået, nederst i indlægget

 

 

 

Minder får dig til at elske mere

De gode minder gør, at vi instant knytter et bånd til vores partner, og kan kigge med lidt mere kærlige øjne på ham eller hende igen.

 

Prøv det!

 

Prøv en dag hvor du er irriteret over nullermændene, vasketøjet der ikke er lagt sammen, og køleskabet der er tomt, fordi din partner har glemt at købe ind, og prøv så, INDEN du skriver en sms eller siger noget til din partner, at kigge på nogle gamle billeder af jer to og jeres eventuelle børn.

 

Hvis det ikke får dig til at trække på smilebåndet bare lidt, og giver dig en lidt større tålmodighed og en større evne til at sige ‘pyt’…så må du være virkelig gal på din partner 😉

 

Det er super kraftfuldt, blot et øjeblik at kigge på gamle billeder og minder, af gode øjeblikke sammen.

 

Med en fotobog, kan i udvælge de absolutte bedste minder, og altid tage dem frem, og kigge på dem. Og let’s face it, en fotobog, er da noget hyggeligere at sidde og kigge i, end din fotostream på din telefon. En fotobog kan man også sidde sammen og kigge i

 

 

 

Sådan lavede jeg min fotobog og collager:

 

(Det er ikke noget jeg har fået at vide, at jeg skal skrive det her. Det er udelukkende min miniguide til dig, som har lyst til at lave en fotobog)

 

Det der tog længst tid, var egentligt at finde de billeder, som jeg ville have i min fotobog. Men da jeg havde fundet dem, lavede jeg et specifikt album på min computer til fotobogen, og uploadede dem til siden, og begyndte at plotte dem ind, på de forskellige sider i bogen.

 

I fotobogen er der 24 sider, og det blev til 76 billeder + plus 2 billeder til forside og bagside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I bogen kan man skrive tekst og lave fancy rammer om billederne og alt muligt. Jeg har bare valgt et helt simpelt design, og kun skrevet årstal på de forskellige sider 🙂

 

Man kan selv vælge at lave et desgign til fotobogen i forhold til hvordan billederne skal placeres, eller lade hjemmesiden lave designet. Jeg valgte det design som allerede var lavet.
Så er man sikker på, at der kommer balance i bogen i forhold til størrelser og placering.

 

Med collagerne uploadede jeg 10 billeder, altså 5 billeder til hver. Her kan du også vælge mellem forskellige designs i forhold til, hvordan billederne skal være. Du kan også vælge mellem lodret og vandret.

 

Jeg har så valgt vandret.  Både til fotobogen og collagerne.

 

Her er direkte links til de to ting som jeg har fået:

 

Fotobogen – liggende i A4 format – koster kun 179kr

Collagerne jeg valgte 30×40 cm (der følger 2 med) – koster kun 80kr.

 

Jeg synes egentligt at det er RET billigt, og jeg er sindsygt glad for min ting

 

Du kan også følge fotobog.nu på facebook her

Eller er det bare at hoppe ind www.fotobog.nu

 

Har du  så fået penge, for at skrive om det her Cathrine?

 

Nej, jeg har fået tingene gratis, i mod at skrive et blogindlæg, om et emne som jeg alligevel havde på tegnebrættet. Så det er en win-win for alle.

 

Også for dig, så du ikke skal gennemrode hele junglen at foto-bogsudbydere for at finde den billigste. For de er lige her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håber du kunne lide indlægget. Og måske det har inspireret dig til at lave dine egne minder?

Bh Cathrine,
Parterapeut og sexolog

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan passer i på minderne hos jer? Har i også fotobøger stående, eller er i gode til at tale om dem, og indrage børnene også? Vil elske at høre fra dig. Især nu, når vi selv venter en lille tut 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.