cathrine katzmann, parterapeut, sexolog, onlinekursusskaber

Hej, mit navn er Cathrine Katzmann og jeg hjælper dit parforhold på ret køl igen

Jeg er uddannet sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen i København.

Jeg har haft min praksis siden 2012, og brænder særligt for at sprede budskabet om, at måden vi er opvokset på, og er blevet behandlet på som børn, altid kommer til udtryk i den måde, vi løser konflikter på som voksne.

Med andre ord: forstå dit parforhold ved at forstå din opvækst.

Jeg har skam også selv været i terapi

Jeg har naturligvis selv været i egenterapi og parterapi og har arbejdet med egne mønstre. Det er i øvrigt et arbejde, man aldrig bliver færdig med, derfor opdaterer jeg løbende min viden og får supervision.

Jeg er skilsmissebarn, opvokset med en narcissistisk mor, og har i det hele taget haft en hektisk og utryg barndom. Ligesom mange af mine klienter.
Det skriver jeg mere om på min instagramprofil, hvor jeg også deler tips og indsigt til parforholdet.

Privat er jeg gift med min mand Dennis og vi har været sammen siden 2011. I sommeren 2017 fik vi en datter der hedder Mynte.
Udefra set er vi ganske almindelige, med bil, barn, rækkehus og nullermænd i hjørnerne. Måske endda lidt kedelige. Men vi har selvfølgelig ligesom alle andre, også konflikter og diskussioner og blinde vinkler 🙂

Sådan er terapi hos mig

Det foregår helt nede på jorden. Jeg bander nok mere end de fleste terapeuter, vi griner også – dog altid kun med hinanden eller højest af os selv. Selvironi er en god ting. Jeg får ofte ordsprog galt i halsen, og kan finde på at sige, at der er løbet meget vand under åen eller noget i den dur. Budskabet er nu en gang det vigtigste.

Ved at være menneskelig, håber jeg på, at du kan hvile i at være det samme. Ingen er ufejlbar. Heller ikke jeg.