Hej, mit navn er Cathrine Katzmann og jeg hjælper dit parforhold på ret køl igen

Jeg er uddannet sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen i København.

Jeg har haft min praksis siden 2012, og brænder særligt for at sprede budskabet om, at måden vi er opvokset på, og er blevet behandlet på som børn, altid kommer til udtryk i den måde, vi løser konflikter på som voksne.

Jeg arbejder primært med imagoterapi som er en samtaleform der er særlig god til meget sårbare emner i parforholdet. For eksempel utroskab, manglende sexlyst, tillidsproblemer eller jalousi. I imagoterapi bliver det ‘nemt’ at tale om emner som normalt skaber konflikter og splittelse, og jeg har gode resultater med netop den terapiform.

I 2016 har jeg taget en videreuddannelse inden for vaginalterapi, som er en behandlingsform der kan hjælpe kvinder med smerter i underlivet, f.eks. vulvodyni eller ømhed efter fødsel.

Jeg har skam også selv været i terapi

Jeg har naturligvis selv været i egenterapi og parterapi og har arbejdet med egne mønstre. Så jeg ved hvordan det kan føles at sidde på den anden side af bordet.

Jeg er skilsmissebarn, opvokset med en narcisistisk mor, og har i det hele taget haft en hektisk og utryg barndom. Ligesom mange af mine klienter.

Derfor er du i trygge hænder, hvis der også hos jer, sniger sig noget adfærd og nogle værdisæt ind fra barndommen, som spænder ben i jeres konflikter.

Privat er jeg gift med min mand Dennis og vi har været sammen siden 2011. I sommeren 2017 fik vi en datter der hedder Mynte.
Udefra set er vi ganske almindelige, med bil, barn, rækkehus og nullermænd i hjørnene. Måske endda lidt kedelige. Men vi har selvfølgelig ligesom alle andre, også konflikter og diskussioner 🙂

Sådan er terapi hos mig

Når du kommer i terapi hos mig, vil du opleve at jeg er meget ærlig og at jeg ikke er bange for at dele ud af mig selv, hvis det giver mening i situationen. Det er vigtigt for mig, at du og i kan mærke, at jeg også blot er et menneske.

Terapi hos mig kan være hårdt, men der bliver også grinet meget 🙂

Katzmann