Jernmor

Parforhold og børn – sådan overlever I børnetornadoen

Et humoristisk foredrag med parterapeut Cathrine Katzmann og blogger Stine Dahl – også kendt som jernmor.dkFå værktøjer til at styrke jeres parforhold:

Det er dejligt at være kærester. Det er dejligt at være gift. Det er dejligt at elske hinanden.  At se hinanden dybt i øjnene, tale dybt og længe, om fremtid og drømme, sove i ske og rejse ud i verden.

Men så får man børn.

Ikke nok med at man ikke sover om natten, bliver ens egne behov pludselig så nedprioriteret, at man tager sig selv i tænke, at et enkelt ugentligt bad helt sikkert sagtens kan betegnes, som at man opretholder ens personlige hygiejne.

Pludselig er der et andet menneske, der konstant er i mellem jer.

En ny hovedperson i ble

I får ikke længere talt. I hvert fald ikke om meget andet end om babys afføring og søvnmønstre. De lange dybe samtaler med fingerfletning bliver til trætte aftener i sofaen, hvor I sidder i hver jeres hjørne af sofaen. Ganske enkelt fordi ingen orker hverken menta eller fysisk kontakt efter en hel dag fyldt med skrigeri, kampe om farvede plastikkopper, amninger, madlavning, arbejde, madpakker og putteritualer.

Baseret på en sand historie

Gennem sjove historier fra den virkelige verden fortæller bloggeren Stine Dahl, hvad der skete, da de blev ramt af 3 børn på 2 år (herunder et sæt tvillinger) og hvad de gjorde for at overleve deres børnetornado, der stormede afsted og efterlod ganske få overlevende.

Parterapeuten Cathrine Katzmann, der har stor erfaring med rådgivning indenfor emnet, giver undervejs konkrete værktøjer, der kan hjælpe med, at ens parforhold overlever forældreskabet.

Vi glæder os til at se dig, til en aften med grin, genkendelighed og gode råd og indspark til parforholdet

Praktisk info:

Tirsdag 16. april i København
Kl. 19.00-21.00


Pris:
Fysisk i København 200 kr.
Via livestream: 100 kr.

Adresse:
Rentemestervej 67,
2400 Kbh NV
I pool Pubs lokaler
Der kan ikke købes billet i døren

Stine og Cathrine <3

@Jernmor.dk
@parterapeutens_dagbog

2 replies
  1. Mette Lynge
    Mette Lynge siger:

    Bliver livestreamingen optaget, så man kan se det senere. Vi har vildt lyst til at deltage, men kan ikke i morgen. Vil dog MEGET gerne se det.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.