forside til e-mailkursus 52 uger med flere kys og kram

e-mailkursus

52 uger med flere kys og kram

– som selv en travl småbørnsfamilie kan nå!

Savner du mere gnist og glæde i dit parforhold, men kæmper samtidig en ulige kamp mod tiden og hamsterhjulet for at kunne få det? 

En enkelt lille opgave revolutionerer ikke et helt parforhold, men når der er gået et år med kurset 52 uger med flere kys og kram, kan du, eller I, se tilbage på et år hvor I har gjort hele 52 gode ting for parforholdet.

Det er mere, end de fleste kan sige!

Store forandringer kommer af små, vedvarende handlinger. Og dem får du 52 styks af her.

pil

Kurset kan både tages alene, men I kan også gennemføre opgaverne som par.
Hver uge modtager du en mail med ugens opgave – hvis I vil tage kurset sammen, sender du blot den mail videre til din partner.
Er din partner ikke interesseret i at lege med, så fortvivl ikke. Det har stor værdi, at blot den ene af jer gør en indsats. 52 gode handlinger er stadig 52 gode handlinger, uanset om I begge udfører dem eller ej. Eller måske vil du bare overraske din partner med et ugentligt smil på læben? Så er kurset også for dig.

Alle opgaverne er så lette og overskuelige, at selv en travl småbørnsfamilie kan nå dem – det er kravet for alle opgaverne i kurset.

Her er din e-mail-underviser

Kvinden bag kurset er mig, Cathrine Katzmann.
Jeg er uddannet parterapeut og sexolog og har hjulpet parforhold siden 2012. Jeg har haft flere hundrede par i parterapi, og især småbørnsfamilierne har søgt min vej. Derfor ved jeg også, hvilke opgaver der er realistiske at udføre, og som rent faktisk boner ud på kærlighedsbarometeret – og hvilke der er alt, alt for ambitiøse, og som ender med en følelse af fiasko.

I dette e-mailkursus guider jeg dig gennem 52 uger med små, overskuelige e-mails til mere kontakt, flere gode samtaler og mere kærlighed i dit parforhold, blot ved brug af små, sjove og rare ugeopgaver, som slet ikke kræver den store indsats. Men som tilgengæld batter på den lange bane. Det bli’r sjovt og rigtig hyggeligt!

cathrine katzmann, parterapeut, sexolog, onlinekursusskaber
hjerte, højrevendt

5 hurtige...

Skal man tage kurset alene eller sammen som par? Kurset er lavet som et slags ‘enkeltmands-kursus’ netop til dig, der gerne vil gøre noget mere i dit parforhold og overraske med søde gestusser. Ønsker I at gennemføre opgaverne som et par, videresender du blot den ugentlige mail til din partner. Det er altså ikke et krav, at I udfører opgaverne som et par. Tværtimod.

Hvad hvis jeg misser en opgave en af ugerne? I kurset følger der en tjekliste med, som du kan printe ud, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke opgaver du mangler. Livet sker, som jeg plejer at sige. Så selvom jeg har gjort mig umage med at gøre opgaverne små, konkrete og overskuelige, så kan det jo glippe en uge. Så ‘overfører’ du eksempelvis opgaven til ugen efter, hvor du så napper to på én gang eller samler op på de missede opgaver, når kurset er slut, og færdiggør dem.

Har jeg mulighed for at gå tilbage i de gamle øvelser og gemme dem? Ja – men: Alle opgaver bliver sendt ud på mail én gang ugentligt. Disse mails er dine til evig tid, hvis du altså husker at gemme dem. Tip: Lav en mappe i din mailboks til kurset, så du nemt kan gå tilbage og finde opgaverne (også i så fald at du skulle misse nogle undervejs). Alternativt kan du også blot gemme den medfølgende print-selv-tjekliste, hvis du vil genoptage enkelte af opgaverne en anden god gang.

Hvornår starter kurset? Om 2 minutter i din indbakke. 😉 Du skal altså ikke vente til årsskiftet eller en bestemt dato. Så snart du har købt, får du den første mail med din første opgave. Præcis én uge efter får du den næste mail. Du får i alt 52 mails – altså opgaver til et helt år. Måske jeres bedste år?

Kurset tiltaler mig, og jeg vil gerne gøre mere i mit parforhold, men jeg er nervøs for, om opgaverne er for omfattende? Vi har et travlt småbørnsliv med fuldtidsarbejde og tusind løse ender. Er kurset for mig? Højt og rungede ‘ja’! Hver enkelt opgave har gennemgået en hård, men fair, godkendelsesproces, nemlig at bestå dette scenarie: Det er sidste uge inden jul, mor er på barsel med den mindste, den største går i børnehave og skal have guf med til juleafslutning, far arbejder fuldtid, der er lidt (meget) julekaos, og der er stadig indtørret havregrød på bordet, 12 timer efter det blev serveret. Og baby har lige gylpet. Sagt med andre ord: Kurset er skræddersyet til dig, der lever i et travlt småbørnsfamilieliv, som ønsker at gøre en indsats i dit parforhold (som kan mærkes), men uden at du bliver forpustet og overvældet på vejen dertil.

Du får en ny hilsen hver uge...

pil
52 uger med flere kys og kram, ugeopgave, kys i ansigtet, hænder på kinderne

52 ugers e-mailkærlighed

...med opgaver a la:

– Find et billede af din partner på din kamerarulle og send det til ham eller hende med teksten: “Jeg kan godt lide dig på dette billede, fordi…”

Eller:

– Snig en seddel ned i din partners madkasse, i laptoppen, sleevet til computeren eller kalenderen, som han/hun finder, mens vedkommende er på arbejde.

Eller:

– Planlæg sammen med din partner en lørdag i løbet af det næste år, hvor I har en hel eller halv dag sammen.

hjerte, højrevendt

Mere e-mailkærlighed i din inbox?

Det siger folk om Cathrines andre kurser:​

"Min kæreste og jeg valgte at prøve Cathrines onlinekursus, da vores intimitet stort set var ikke-eksisterende. Vi blev forældre for et års tiden siden, og jeg gennemgik en meget hård graviditet. Intimitet har derfor ikke været en del af vores hverdag meget længe. I dag benytter vi os stadig af den store intimitetsøvelse. Den er med til at holde fast i, at min kæreste og jeg bruger noget tid sammen – bare os to."
Anja
"Man kan mærke, at Cathrine har styr på sagerne, og alt i kurset er nøje formuleret og lige til at "gå til". Spørgsmålene, der skal sætte gang i snakken omkring intimitet, sætter gang i nogle tanker, man ellers ikke ville åbne for, hvis man sad i en snak over aftensmaden."
Mie
"At få stillet en konkret opgave på denne måde har gjort, at vi har fået talt om, hvad vi hver især har af ønsker og behov, og det har tvunget os til at fokusere mere på hinanden, os selv, og vores parforhold. Vi er stadig ikke nået til at have mere sex, men vi har helt klart fået rykket grænser og har fået mere intimitet i hverdagen."
Melina & Karl