E-mailkursus

52 uger med flere kys og kram

– som selv en travl småbørnsfamilie kan nå!

Savner du mere gnist og glæde i dit parforhold, men kæmper samtidig en ulige kamp mod tiden og hamsterhjulet for at kunne få det? 

Gør som over 1400 andre og få én ugentligt opgave som er sød, sjov og ikke-tidskrævende.

Skab reel forandring hjemme hos jer, ved hjælp af små, vedvarende handlinger. Få 52 styks af dem her.

pil

Kurset kan både tages alene, men I kan også gennemføre opgaverne som par.
Hver uge modtager du en mail med ugens opgave – hvis I vil tage kurset sammen, sender du blot den mail videre til din partner.
Er din partner ikke interesseret i at lege med, så fortvivl ikke. Det har stor værdi, at blot den ene af jer gør en indsats. 52 gode handlinger er stadig 52 gode handlinger, uanset om I begge udfører dem eller ej. Eller måske vil du bare overraske din partner med et ugentligt smil på læben? Så er kurset også for dig.

Alle opgaverne er så lette og overskuelige, at selv en travl småbørnsfamilie kan nå dem – de koster hverken penge eller meget tid.

52 ugers e-mailkærlighed

...med opgaver a la:

– Find et billede af din partner på din kamerarulle og send det til ham eller hende med teksten: “Jeg kan godt lide dig på dette billede, fordi…”

Eller:

– Snig en seddel ned i din partners madkasse eller sleevet til computeren, som han/hun finder, mens vedkommende er på arbejde.

Eller:

– Få din indre ballademager frem og sæt et smil på din partners læber. Find en tusch og tegn sjove ansigter på nogle af madvarerne i køleskabet. Det kunne være æggene, mælkekartonen eller appelsinerne.

Mød personen bag dine emails

Kvinden bag kurset er mig, Cathrine Katzmann.
Jeg er uddannet parterapeut og sexolog og har hjulpet parforhold siden 2012. Jeg har haft flere hundrede par i parterapi, og især småbørnsfamilierne har søgt min vej. Derfor ved jeg også, hvilke opgaver der er realistiske at udføre, og som rent faktisk boner ud på kærlighedsbarometeret – og hvilke der er alt, alt for ambitiøse, og som ender med en følelse af fiasko.

I dette e-mailkursus guider jeg dig gennem 52 uger med små, overskuelige e-mails til mere kontakt, flere gode samtaler og mere kærlighed i dit parforhold, blot ved brug af små, sjove og rare ugeopgaver, som slet ikke kræver den store indsats. Men som tilgengæld batter på den lange bane. Det bli’r sjovt og rigtig hyggeligt!

Se hvordan Camille udførte "skattejagten"

Camille der har instagramprofilen @camillegudmandlange har lavet den fineste reel, hvor hun viser, hvordan hun udførte “skattejagten” som også er en af de opgaver du får tilsendt. Opgaven er nem at udføre, og er det dejligste bamse-kram til parforholdet.

5 hurtige...

Kurset er lavet som et slags ‘enkeltmands-kursus’ netop til dig, der gerne vil gøre noget mere i dit parforhold og overraske med søde gestusser. Ønsker I at gennemføre opgaverne som et par, videresender du blot den ugentlige mail til din partner. Det er altså ikke et krav, at I udfører opgaverne som et par. Tværtimod.

I kurset følger der en tjekliste med, som du kan printe ud, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke opgaver du mangler. Livet sker, som jeg plejer at sige. Så selvom jeg har gjort mig umage med at gøre opgaverne små, konkrete og overskuelige, så kan det jo glippe en uge. Så ‘overfører’ du eksempelvis opgaven til ugen efter, hvor du så napper to på én gang eller samler op på de missede opgaver, når kurset er slut, og færdiggør dem.

Ja – men: Alle opgaver bliver sendt ud på mail én gang ugentligt. Disse mails er dine til evig tid, hvis du altså husker at gemme dem. Tip: Lav en mappe i din mailboks til kurset, så du nemt kan gå tilbage og finde opgaverne (også i så fald at du skulle misse nogle undervejs). Alternativt kan du også blot gemme den medfølgende print-selv-tjekliste, hvis du vil genoptage enkelte af opgaverne en anden god gang.

Om 2 minutter i din indbakke. 😉 Du skal altså ikke vente til årsskiftet eller en bestemt dato. Så snart du har købt, får du den første mail med din første opgave. Præcis én uge efter får du den næste mail. Du får i alt 52 mails – altså opgaver til et helt år. Måske jeres bedste år?

Højt og rungede ‘ja’! Hver enkelt opgave har gennemgået en hård, men fair, godkendelsesproces, nemlig at bestå dette scenarie: Det er sidste uge inden jul, mor er på barsel med den mindste, den største går i børnehave og skal have guf med til juleafslutning, far arbejder fuldtid, der er lidt (meget) julekaos, og der er stadig indtørret havregrød på bordet, 12 timer efter det blev serveret. Og baby har lige gylpet. Sagt med andre ord: Kurset er skræddersyet til dig, der lever i et travlt småbørnsfamilieliv, som ønsker at gøre en indsats i dit parforhold (som kan mærkes), men uden at du bliver forpustet og overvældet på vejen dertil.

Du får en ny hilsen hver uge...

pil
52 uger med flere kys og kram, ugeopgave, kys i ansigtet, hænder på kinderne

Mere e-mailkærlighed i din inbox?

Det siger folk om kurset: