Onlinekursus

The Mental Load

– slip fri af projektlederrollen i hjemmet og bliv et team i stedet

Kan du sommetider føle dig som mor for både dine børn og din partner?

Har du meget at håndtere med ‘projekt familie’ og føler dig overvældet?

Savner du, at din partner kunne tage en større del af ansvaret?

Føler du dig alene om ansvaret, selvom din partner byder ind med hjælp?

Så er du måske tynget af The Mental Load

Det har jeg lavet et onlinekursus om med gennemtestede redskaber der giver dig de varme følelser tilbage for hinanden, fordi I bliver et team.

Gør som over 900 andre par

At huske en opgave og at udføre den, er to forskellige opgaver

Som for eksempel at huske at svare tilbage på en invitation og rent faktisk at svare på invitationen. Det er to opgaver.

Har du nogensinde tænkt over det?

Huske-opgaver er såkaldt usynlige opgaver, og de har et navn: The Mental Load. Og måske vigtigst af alt – det er oftest kvinderne som ender med den rolle. Det skal vi have gjort noget ved. Første step er at få øje på det. Det kan jeg hjælpe jer med.

Det siger andre om kurset

Kom i gang i dag

Det får du med i pakken:

√  1 times onlineforedrag om The Mental Load

– Se de gode take aways fra foredraget længere nede på siden.

...tre tjeklister der giver jer klarhed over hvem der husker en opgave og hvem der udfører den opgave

√  Tjekliste over samtlige huslige opgaver i et hjem

√ Ferietjekliste

√ Juletjekliste

Brug listerne som en samtalestarter om fordelingen af ansvaret hjemme hos jer – eller brug dem blot som et huskeværktøj, når I skal holde ferie og jul.

Har i særlige udfordringer eller pligter hjemme hos jer? Bare rolig, der er gjort plads til, at i selv kan skrive flere på

... desuden:

√ Bonus 1:
En månedsliste til de opgaver, I diskuterer mest, hvor I krydser af, når I har udført opgaven (skal ikke bruges til milimeterdemokrati, men som grobund for konstruktive samtaler)

√ Bonus 2:
Links til podcast og artikler om The Mental Load, som jeg anbefaler

Derfor skændes I om det huslige, selvom I deler tingene lige

Vi har masser af usynlige to-do-lister oppe i hovedet; ring tilbage til håndværker, husk rent skiftetøj til børnehavetasken, brug hakkekødet i stedet for kyllingefileterne, fordi det kan holde sig kortest, skriv shampoo på indkøbslisten, melde tilbage på invitation ooooog så videre. Listen er enorm.

At være hjemmets projektleder er oftest en rolle som kvinder ender med at have. Og ikke selvvalgt. Det er en belastende rolle at bestride og kan faktisk også gå ud over sexlysten og stemningen generelt i parforholdet. Populært siger man, at forholdet bliver et “mor-søn-forhold”.

The Mental Load er et problem i mange parforhold, og derfor har jeg lavet et onlinekursus til jer, der gerne vil ud af det mønster, og i stedet være samarbejdspartnere i familievirksomheden, og skubbe bitterhed og sommetider svigt ud på sidelinien, og i stedet give mere plads til sammenhørighed og kærligeden.

Det får du:

cathrine katzmann, parterapeut, sexolog, onlinekursusskaber

Mit navn er Cathrine Katzmann

Jeg er uddannet parterapeut og sexolog og har hjulpet parforhold siden 2012 med flere hundrede parterapiforløb i bagagen. Men lyt ikke kun til mig. Hør, hvad andre har at sige om et af mine mest populære kurser:

"Tag kurset! I bliver klogere på jer selv og hinanden! Det er ikke nødvendigvis nemt, men det er det hele værd."
"Hvis man har udfordringer med, at man føler sig taget for givet, og at ens partner ikke ser alt det, man selv oplever, man laver, så invester i kurset! Det er en investering i dit parforhold, som virkelig er det hele værd (og mere til)!"
"Jeg har selv lært at slappe mere af og give slip. Så længe opgaven bliver udført, er selve processen valgfri for den, der udfører den."

... og så alt det praktiske

"Jeg faldt over et opslag på Instagram, du havde lavet om The Mental Load. Jeg anede ikke, at der var et begreb for det!"
"Min mand opdagede, at det ikke bare var mig, der havde et stort behov for anerkendelse! Og jeg opdagede, at jeg lyder, som om jeg var hans mor."
"Jeg behøver ikke længere sige andet, end at jeg ikke gider have The Mental Load, så husker han hele kurset og skruer op for sin egen rolle."

Book foredrag om
The Mental Load

Foredrag med sociolog Laura Vilsgaard og parterapeut Cathrine Katzmann

Et foredrag varer 1-1,5 time 

 

Pris: fra 12.000kr

+ transport 400kr pr. time

Alle priser er eks moms

 

Kontakt mig på kontakt@cathrinekatzmann.dk for forepørgsler eller et skræddersyet tilbud. 

Jeg skriver om sex, parforhold og The Mental Load