Onlinekursus

The Mental Load

– slip fri af projektlederrollen og bliv et team i stedet

Kan du sommetider føle dig som mor for både dine børn og din partner?

Står du alene med ‘projekt familie’ og er ved at brænde ud?

Savner du, at din partner tager en større del af af ansvaret?


Så er du måske tynget af The Mental Load

Det har jeg lavet et onlinekursus om med gennemstedede redskaber der virker

At huske en opgave og udføre den, er faktisk to forskellige opgaver

Som for eksempel at huske at svare tilbage på en invitation og rent faktisk at svare på invitationen. Det er to opgaver.

Har du nogensinde tænkt over det?

Huske-opgaver er såkaldt usynlige opgaver, og de har et navn: The Mental Load.

Det siger kunderne om kurset:

"Jeg faldt over et opslag på Instagram, du havde lavet om The Mental Load. Jeg anede ikke, at der var et begreb for det!"
"Min mand opdagede, at det ikke bare var mig, der havde et stort behov for anerkendelse! Og jeg opdagede, at jeg lyder, som om jeg var hans mor."
"Jeg behøver ikke længere sige andet, end at jeg ikke gider have The Mental Load, så husker han hele kurset og skruer op for sin egen rolle."

Det får I med i pakken:

√  1 times onlineforedrag om The Mental Load

√  En print-selv-liste med samtlige opgaver i en husholdning, som I skal bruge til at danne jer et visuelt overblik over opgavefordelingen – både huske-opgaverne og hvem der udfører dem

... desuden:

√ Bonus 1:
En månedsliste til de opgaver, I diskuterer mest, hvor I krydser af, når I har udført opgaven (skal ikke bruges til milimeterdemokrati, men som grobund for konstruktive samtaler)

√ Bonus 2:
Links til podcast og artikler om The Mental Load, som jeg anbefaler

... og som noget nyt i kurset:

√ Ferietjekliste

√ Juletjekliste

Brug listerne som en samtalestarter om fordelingen af ansvaret hjemme hos jer – eller brug dem blot som et huskeværktøj, når I skal holde ferie og jul

Derfor skændes I om det huslige, selvom I deler tingene lige

Vi har masser af usynlige to-do-lister oppe i hovedet; ring tilbage til håndværker, husk rent skiftetøj til børnehavetasken, brug hakkekødet i stedet for kyllingefileterne, fordi det kan holde sig kortest, skriv shampoo på indkøbslisten, melde tilbage på invitation ooooog så videre. Listen er enorm.

At være hjemmets projektleder er oftest en rolle som kvinder ender med at have. Og ikke selvvalgt. Det er en belastende rolle at bestride og kan faktisk også gå ud over sexlysten og stemningen generelt i parforholdet. Populært siger man, at forholdet bliver et “mor-søn-forhold”.

The Mental Load er et problem i mange parforhold, og derfor har jeg lavet et onlinekursus til jer, der gerne vil ud af det mønster, og i stedet være samarbejdspartnere i familievirksomheden, og skubbe bitterhed og sommetider svigt ud på sidelinien, og i stedet give mere plads til sammenhørighed og kærligeden.

I foredraget fortæller jeg om:

cathrine katzmann, parterapeut, sexolog, onlinekursusskaber

Mit navn er Cathrine Katzmann

Jeg er uddannet parterapeut og sexolog og har hjulpet parforhold siden 2012 med flere hundrede parterapiforløb i bagagen. Men lyt ikke kun til mig. Hør, hvad andre har at sige om et af mine mest populære kurser:

"Tag kurset! I bliver klogere på jer selv og hinanden! Det er ikke nødvendigvis nemt, men det er det hele værd."
"Hvis man har udfordringer med, at man føler sig taget for givet, og at ens partner ikke ser alt det, man selv oplever, man laver, så invester i kurset! Det er en investering i dit parforhold, som virkelig er det hele værd (og mere til)!"
"Jeg har selv lært at slappe mere af og give slip. Så længe opgaven bliver udført, er selve processen valgfri for den, der udfører den."

... og så alt det praktiske