MIN.
SEK.
Tak for dit køb - tjek din mail for mere info

Få øjeblikkelig adgang til de redskaber du står og mangler

Fra dårlig samvittighed til glæden ved berøring og sex

Helt uden pres eller grænseoverskridende øvelser

Få øjeblikkelig adgang til de redskaber du står og mangler

Scroll og se mere

Føles det som om, det er nemmest slet ikke at have sex? Men gør det alligevel for ondt at tænke på en fremtid i et sexløst parforhold? 
Så er hjælpen her.

I dette onlinekursus for par tager jeg jer i hånden, og hjælper jer ud af håbløsheden, ryg-mod-ryg-situationen og dage i tavshed eller heftige konflikter.

Mange par tror, de er alene om at kæmpe med sexlivet og sexlysten. Men sandheden er, at de fleste før ellers siden støder på tørkeperioder med måneder eller år uden sex. Det kan være svært at komme tilbage på sporet, svært at snakke om, og så kan det, helt ærligt, være nemmere bare at lade være med at prøve. Kender du det?

Kender I disse følelser?

Kvinden

Har du mest af alt brug for at blive rørt ved, uden forventningen om sex?


Stivner du hver gang, han vil kysse dig?


Får du dårlig samvittighed, hver gang du ser hans skuffede øjne?


Manden

Savner du, at hun begærer dig og er nærværende under sex?

Savner du, at kunne kysse og være tæt med hende, uden at hun tror, at du absolut vil have sex?

Er du holdt op med at tage initiativ, fordi det gør for ondt at blive afvist igen og igen?

Og vil I begge gerne lære, hvordan I...

…får lysten til at vokse, men uden pres eller akavede øvelser?

…undgår, at en afvisning ødelægger hele stemningen mellem jer?

…håndterer, når livet slår kolbøtter, og sexlivet endnu en gang bliver prioriteret sidst?

Så er I landet det helt rigtige sted.

Slut med at ramme panden mod en mur. Få den viden, I ikke kan google jer til – og få glæden ved berøring og sex tilbage.

Jeg har gennem hundredevis af sessioner hjulpet par , der har ondt i sexlivet. Den viden har jeg pakket i et onlineformat, der også passer til en travl hverdag.

Jeg hedder Cathrine Katzmann, og jeg er parterapeut og sexolog.

Kom i gang

I dette onlinekursus hjælper jeg jer trin for trin med at:


√ Slippe den dårlige samvittighed, som alt for ofte er bremseklodsen til intimiteten imellem jer – og ikke mindst sexlysten.

√ Håndtere jeres forskellige lyst (uanset hvor høj eller lav den måtte være for jer hver især), og komme væk fra tanken om, at én af jer skal fikses. Hint: Lav sexlyst skal ikke ‘fikses’. Lær mere om, hvad man i stedet kan gøre i kurset.

√ Håndtere, når sexlivet bliver svært og håbløst – for det gør det før eller siden for langt de fleste par, og her er gode råd dyre og seksualundervisningen ringe.

√ Forklare, hvorfor det er meget usandsynligt, at det er noget fysisk eller hormonelt, der skyldes lav sexlyst hos den ene (eller begge) af jer.

√ Lære at afvise uden dårlig samvittighed – og at modtage en afvisning uden at tage den personligt. Åhr, det ville være en lettelse, ikke?

√ Få mere sex ind i hverdagen, som ellers ofte er en ubarmhjertig tidsrøver.

√ Få lysten til at vokse igen – men uden pres eller pligtsex. I får i stedet flere forskellige tilgange og øvelser, som I kan tilpasse jeres liv.

5 moduler med al den viden, I har brug for:

Hvert modul er delt i op små videobidder, så det er nemt at fordøje

Modul 1 – del 1

De små, men vigtige, forskelle på mænd og kvinders sexlyst

Varighed: 58 min

 • At mænds og kvinders sexlyst er overraskende ens, men at der også er nogle vigtige forskelle, som kan give jer forklaringen på, hvorfor I alligevel oplever så forskellig lyst.
 • Hvorfor sexlyst er ligesom en bil, og hvad du gør, hvis du har en bremse, som nemt aktiverer og dermed sender ‘stopsignaler’ for lysten.
 • Hvorfor gamle traumer, grænsoverskridende oplevelser eller smerter i kroppen kan lave ballade i hele dit ‘lyst-system’.
 • Hvilke 3 fejl, I skal undgå, men som rigtig mange falder i, når de forsøger at få mere lyst.
 • At hormoner sandsynligvis ikke er grunden til, at du kan opleve lav lyst. Den gode nyhed er, at det ofte handler om nogle helt andre ting, som I heldigvis har kontrol over. Det lærer jeg jer i kurset.

Modul 2 – del 2

De små, men vigtige, forskelle på mænd og kvinders sexlyst

Varighed: 1 time og 6 min

 • En af de helt store oversete grunde til, hvorfor den med den laveste lyst ofte oplever dårlig samvittighed og føler sig utilstrækkelig. En banebrydende video for mange af mine kursister med tilhørende øvelser i jeres workbook.
 • At jeres liv og hverdag har massiv indflydelse på sexlysten. Efter denne video vil det give mening for jer, hvorfor I af og til har haft lange tørkeperioder, og hvorfor I (måske) af og til har perioder, hvor sexlivet kører væsentligt bedre.
 • Sandheden om sexlyst. Der findes mere end én slags. Få  aha-viden der kan få jeres skuldre til at sænke sig og vise, at I ikke er gået i stykker, hverken hvis I oplever, at lysten er helt væk, eller at lysten af og til kan føles ustyrlig og påtrængende.
 • At det faktisk ikke handler om at få lyst, når sexlivet halter. Hør, hvad forskningen siger, der virker i stedet.
 • Hvorfor du kan opleve lyst og blive tændt, men uden at føle reelt begær, og bagefter blive ked af det eller føle dig beskidt. I denne video lærer du et vigtigt men overset begreb for mange.

Modul 3

Afvisning: Lær at give og modtage den

Varighed: 1 time

 • Hvordan I åbner for snakken om sex. I lærer, hvorfor det er så super svært, til tider akavet og kilde til konflikter i rigtig mange parforhold.
 • Hvorfor en afvisning nogle gange kommer ud som en automatreaktion, og hvad løsningen er.
 • Hvordan en afvisning kan blive givet, men UDEN at føle dårlig samvittighed.
 • Hvorfor kommunikation nogle gange bliver til såkaldt fastlåste mønstre. I lærer, hvordan I arbejder bedre med den, og jeg giver jer indsigter og viden, som par i min praksis også får.
 • I får trin-for-trin-eksempler på tre forskellige slags konflikter, som låser sig fast, både når kvinden og manden savner sex.
 • Hvorfor dynamikken nogle gange ændrer sig, så den, der før tog meget initiativ, pludselig stopper.
 • Do’s and don’ts, når det kommer til afvisning.

Modul 4

Få (mere) sex ind i hverdagen

Varighed: 45 min

 • Begrebet ‘sexpositiv’ hverdag, og at det ikke er det samme som meget sex i hverdagen.
 • De tre typiske ting, der ødelægger sexlysten i en hverdag.
 • At et godt sexliv er inden for jeres kontrol, men der findes ingen quickfix løsninger.
 • Hvad The Mental Load er, og hvorfor det påvirker sexlysten. En kort intro til begrebet, som jeg også har lavet et helt særskilt onlinekursus om.
 • Fire råd, I kan implementere med det samme, som passer på og nærer sexlysten og parforholdet.
 • Om god sex er noget, man kan planlægge sig til, eller om det kun er par med et ukompliceret forhold til sex, der kan det. Sikke en cliffhanger. 😉

Modul 5

Få lysten til at vokse igen

Varighed: 1 time

 • Hvorfor ‘just do it’-tilgangen ikke virker, og hvorfor den ligefrem kan være skadelig og gøre tingene værre. Sex avler ikke altid mere sex. Lær at undgå faldgruberne.
 • Hvordan I takler det, når sex er blevet akavet og mekanisk imellem jer.
 • Tre tilgange, der kan gøre jeres sexliv trygt igen. I får en tilgang, der passer, uanset om I er meget langt fra hinanden og har brug for en blid opstart, eller om I er klar til at prøve at have sex med hinanden igen.
 • Hvorfor du skal tænke som en elitesportsudøver, når du vil tage kontrollen over din sexlyst tilbage.
 • En anerkendt sexologisk øvelse, som også kan tilpasses, så den passer jeres komfortzone, uanset hvor I er.

Og der er mere…

Vores trivsel og sexliv er 2.495 kr. værd – vi skal med på det kursus

Udover 5 moduler spækket med brugbar og konkret viden, får du denne bonus med i kurset:
Onlineforedraget ‘Forstå mig nu!’ med medvært Frej Prahl.

… Og der kommer løbende mere ekstramateriale til kurset. Når først I har købt, følger alt ekstra gratis med. Fantastisk deal, ikke?

Sådan foregår det:

I tager kurset sammen som par fra jeres computer. Det foregår online, og alt materialet er allerede optaget og pakket til jer.  Det hele kan selvfølgelig ses som replay. Med til kurset får I en personlig workbook, som skal printes ud. Her har jeg lavet skræddersyede øvelser, som følger kursets videoer kronologisk.

Slip for børnepasning, bøvl med parkering og at skulle tage tidligt fri fra arbejde for at se en terapeut. I stedet kan I sidde i sofaen og få den viden, I har manglet for at komme videre.

Der er 5 moduler, som hver er delt op i kortere eller længere videobidder. Der bliver frigivet ét modul om ugen, henover 5 uger. Herefter bliver alt materiale liggende til at gense. Første modul lander i din indbakke med det samme.

I kan stille mig spørgsmål til lige netop jeres udfordringer:

Støder I på udfordringer undervejs, eller er der noget, I ikke kan få til at lande, trods gode intentioner, så står jeg til rådighed for spørgsmål to gange undervejs i kurset. I stiller jeres spørgsmål ved at svare på de Q and A-mails der bliver sendt ud.

Jeg samler spørgsmålene og svarene i et bibliotek inde i kurset (jeg anonymiserer navne), hvor alle har adgang til at læse om de forskellige emner. Det kan være enormt hjælpsomt at læse om andre i samme situation som én selv, og det kan være utroligt helende at kunne spejle sig i andre og vide, at I ikke er alene i verden. For jeg lover jer: Det er I ikke.

Der findes ikke en one-fits-all løsning, når det kommer til at få mere sexlyst – men der findes sørme mange pseudoråd, der påstår det. Dem har jeg sorteret fra her.

Efter kurset vil I være i stand til:

√ At tale om sex på en helt anden måde, end I plejer. I stedet for ‘blame game’ og at gøre hinanden forkerte vil I kunne tale om tingene meget mere sårbart og gøre jeres parforhold både stærkere og tryggere.

√ At slippe den dårlige samvittighed. Særligt dig, der ikke har lyst, altid afviser og aldrig føler dig lige så god som din partner, vil kunne slippe den giftige følelse meget mere. I kurset lærer I, at det kræver en fælles indsats – det er nemlig ikke dig specifikt, der er noget galt med.

√ At være i den ellers svære afvisningsdans på en meget lettere måde, hvor et ‘nej tak’ ikke får lov at ødelægge stemingen.

√ At brug en række værktøjer, I kan tilpasse jeres liv, både når det slår kolbøtter og overskuddet er minimalt, og når I er i en periode med god vind.

√ Aldrig at ramme ind i en blindgyde igen. Øvelsen til sidst i kurset kan tages frem igen og igen efter behov, og sørger for at I aldrig lander i en blindgyde igen.

√ At få lysten tilbage, men uden pres eller pligtsex.

Det siger tidligere deltagere på kurset:

“Rigtig godt kursus! Kan bare kun sige fedt, fedt, fedt med så mange eksempler på, hvad der kan ligge og trykke på bremsen. Helt personligt kan jeg som ung kvinde uden børn tit føle mig lidt 'forkert' i forhold til at have manglende sexlyst, fordi der ofte bliver sat lighedstegn mellem det at have fået børn og manglende sexlyst, og at det er 'unormalt', at den kan opstå før det stadie. Derfor gør det mig rigtig tryg, når du også nævner eksempler, som ikke omhandler det at have børn, så tak for ikke at stigmatisere.” 
Kvinde, 24 år.
“Videoen om hvordan lysten er påvirket af vores hverdag, var vildt god! Den virkede meget anerkendende på lige netop min livssituation med et stort ansvar for hus og børn, praktiske gøremål osv.
 Der, hvor du nævner alle de forskellige eksempler på faser i livet, der kan have indvirkning på lysten – wow, total øjenåbner. Jeg fik næsten lige en lille klump i halsen.”

 Kvinde, om videoen ‘Lysten er påvirket af det liv, vi lever’
.
“Jeg ville ønske, at jeg havde stødt på dette materiale noget før i mit liv. Du samler viden, som selv har taget mig lang tid at samle.”
 S, 39 år


.
“Hvor er det vildt, at der er så mange samfundsoverbevisninger, som egentlig ligger i ens bevidsthed, uden at man tænker over, hvor de kommer fra. Blev specielt overrasket over dit luder/Madonna-eksempel – noget jeg aldrig har tænkt over på den måde før. Godt der kommer noget fokus på det. Havemetaforen, du nævner i kurset, er bare helt perfekt; det er kun os selv, der kan luge ud”. Kvinde, 37 år

Stadig i tvivl?

Kurset er jeres til evig tid. Misser I et modul, ligger det altid klart til at se igen. I kan til hver en tid pause, spole tilbage eller gense de videoer, I synes var særligt brugbare.

I får uden merbetaling adgang til alt nyt ekstramateriale, jeg tilføjer til kurset. På den måde bliver kurset kun billigere med tiden.

Onlinekurset er 1 trilliard procent anonymt. De andre deltagere kommer IKKE til at vide, hvem I er, og man er ikke ‘samlet’ i nogen forums på noget tidspunkt.

I kan dele betalingen i 2, 3  eller 4 rater – modsat hvad man kan til en fysisk session hos en parterapeut. Første rate betaler I nu, næste rate om 30 dage osv.

Jeg tilbyder tilfredshedsgaranti, hvis I mod forventning ikke får det ud af kurset, som I havde ønsket – læs mere under FAQ.

Jeres investering i at få intimiteten tilbage og få et endnu stærkere og tættere parforhold:

2.495 kr.

Det svarer til:

– blot 1,5  session hos en dygtig sexolog – eller en virkelig dårlig én,  som kommer til at give jer en masse pseudoråd og siger, ‘at det altså er vigtigt at have sex’ og giver jer nogle grænseoverskridende øvelser, som I på ingen måde er klar til.

– Et enkelt weekendophold (hvis det overhovedet kan gøre det), som alligevel ender i konflikt, liggende ryg mod ryg, fordi I havde forskellige forventninger til aftenen (jeg lærer jer, hvordan I fremover kan se frem til disse overnatninger med ro i maven).

– Dette kursus svarer i øvrigt til et forløb på 5 gange hos en parterapeut, som rundt regnet koster 9.000 kr. Det er 3,5 gang dyrere, end jeres investering i dette onlinekursus.

FAQ

Ja. To gange undervejs laver jeg en såkaldt Q and A (questions and answers). Den kommer ud via mail, og her kan I så stille jeres spørgsmål eller udfordringer, I måtte støde på. Jeg samler alle spørgsmål og svar og lægger dem inde i et bibliotek i kurset.

Jeg har gjort mig umage med at bryde med myten om, at mænd altid har mest lyst og altid tager mest initiativ, da den er dybt skadelig. Jeg taler flere gange om det i kurset og underviser også i, når det er manden, som har mindst lyst. Når det er sagt, vil I nok opleve, at videoerne primært taler ind i det scenarie, hvor kvinden mangler lyst, fordi der er en ren og skær overvægt af den dynamik hos par. Hvis I kan leve med det, eller leve med at bytte ‘kvinde’ ud med ‘mand’, så er kurset for jer. 

5 uger, plus tid til at løse de forskellige opgaver i jeres personlige workbook. Her finder I både individuelle øvelser og små samtaleøvelser. De fleste øvelser tager 5-10 minutter alene, men det kan også være, I har behov for at reflektere lidt længere over enkelte af øvelserne. 

Kurset er bygget op af 5 moduler, som er optaget på forhånd. Hvert modul indeholder cirka 5 videoer som hver varer alt mellem 5-20 minutter – cirka 1 time sammenlagt for hvert modul. Det er en kæmpe fordel, at modulerne er optaget på forhånd, modsat et ‘live’ kursus  eller webinar, fordi du og I, så ikke SKAL sidde klar på et bestemt tidspunkt og måske misser noget. Hvert modul bliver frigivet én gang om ugen fra den dag, du har købt.. Altså hver onsdag eksempelvis 5 uger i træk. Herefter kan alt ses på replay. Alt indhold bliver liggende.

Der følger en workbook med til kurset med refleksions- og samtaleøvelser, som hænger sammen med de forskellige videoer.
Det betyder, at I kommer hurtigere i mål med at forandre jeres dynamik og hurtigere lærer at håndtere, når det bliver svært i det seksuelle, fordi I bliver bevidste og får aha-oplevelser, I ellers ikke villle få, hvis I kun skulle lytte til mig tale.
I skal printe en workbook ud hver og skal derfor have adgang til en printer. Hver workbook er på 30 sider.

Jeg ønsker kun glade kunder, og kunder der føler, at kurset rent faktisk har hjulpet dem. Derfor kan du få dine penge tilbage, hvis kurset slet ikke har levet op til dine forventninger.
For at få dine penge tilbage, skal I begge have set og gennemgået kurset sammen og udfyldt opgaverne i jeres workbook. Send mig et billede af din udfyldte workbook.

Prisen svarer til cirka 1,5 session hos mig, hvor det er helt umuligt for mig, at nå at give jer lige så megen viden på 1,5 session, som jeg gør over de 5 moduler. Tager I kurset sammen, udfylder opgaverne i workbooken, laver samtaleøvelserne og bruger en af de tilgange til mere lyst, jeg underviser jer i, ja, så vil jeg mene, at effekten er mindst lige så god som i et fysisk forløb. Fordelen ved onlinekurset er også, at I kan tage det i jeres eget tempo, mens man omvendt ser, at en del par stopper deres forløb i parterapi, fordi det kan være svært at forene med hverdagen. 

Kurset her er nok det, man vil kalde ‘normativt’, og jeg omtaler parrene som heteroseksuelle, når jeg taler i kurset. Dynamikkerne er dog de samme, uanset om man er et samkønspar eller et heteroseksuelt par. Hvis I kan se bort fra mand/kvinde-tilgangen, så er kurset også for jer.
Jeg har desuden gjort mig umage med at lægge vægt på, at mænd også kan have lav lyst og tage mindst initiativ, selvom kurset dog primært henvender sig til de par, hvor kvinden har lavest lyst, fordi den fordeling er absolut mest dominerende i parforhold.

Ja, kurset henvender sig også til jer, og I får redskaber til at takle, hvis nogle af øvelserne stadig er ude af jeres komfortzone, og hvordan I kan tilpasse dem, til hvor I er. Jeg giver jer, ud over øvelser, også forskellige bud på, hvilke tilgange I kan have til jeres sexliv, som giver jer en følelse af at have en retning at læne jer op ad, så I ikke famler i blinde eller føler, at I er gået helt i stå.
Jeg vil gerne garantere, at hvis I gennemgår hele kurset sammen og laver opgaverne i jeres workbook, så kan I ikke undgå at mærke en forandring. Jeg kan ikke love jer, at jeres sexliv med et magisk trylleslag bliver forandret, for den slags tager tid at arbejde med. Men forandring, om den er inden i jer selv, mindre dårlig samvittighed, bedre kommunikation om sex, eller lysten til at være tætte igen, det vil der være.

Jeg omtaler en masse forskellige årsager i kurset, som kan påvirke lysten, men jeg går ikke i dybden med helt konkrete udfordringer. Det kunne være orgasmebesvær, rejsningsbesvær, smerteproblematikker eller meget traumatiserende seksuelle overgreb, som hæmmer både din hverdag og seksualitet. Dog har smerter og traumer fået sin egen lille korte video i modul 1.

Specifikke og hæmmende problematikker fortjener mere taletid, og kurset ville ellers blive alt for omfattende. 

Flere udtalelser fra tidligere deltagere

Vi havde pligtsex. Kikset og uden den rigtig følelse

Udfordringerne ved vores sexliv har faktisk været der i 4-5 år. Det lyder jo helt vildt! Vi har snakket sådan rimelig “åbent” om det i en del år. Men så er der kommet børn til, og så har det været en undskyldning eller grund til at udskyde den “proces”.

Vi havde forsøgt os med flere ting. Vi havde snakke om udfordringen i vores sexliv. Udfordringen var, at min sexlyst var forsvundet, og at jeg konstant skulle afvise. Min mand, havde efterhånden givet op, fordi han ikke synes, det var rart hele tiden at blive mødt af en afvisning. Vi har i perioder aftalt bestemte dage vi havde sex. For mere sex må jo avle mere sex? Men det blev til pligtsex, kikset og uden den rigtig følelse. Så da vi så dit kursus, ramte det udfordringer vi begge kunne genkende.

Den største aha-oplevelse var da det gik op for mig, at jeg kan ‘fixes’. Jeg er blevet meget mere bevidst om hvori mine bremseklodser trykker tungt, men jeg er ikke gået i stykker, og med (hårdt) arbejde skal jeg nok komme tilbage til trygheden og glæden ved sex og intimitet igen. Luder/Madonna komplekset ramte mig virkelig meget, fordi det præcist beskriver de følelser jeg føler nu i det intime rum og ved sex. At sexlysten er inden for min kontrol.

Ting tager tid, og længere end jeg havde regnet med. Nu har jeg fået en masse viden om hvad der har været “galt” og udfordret os – og især mig – i forhold til intimitet og et godt sexliv. Men hvorfor begynder tingene så ikke at “du” med det samme. Jeg har måtte erkende, at for at sex og intimitet bliver rart igen, skal trygheden blive intakt igen, og en bevidsthed om, hvad der trykker på bremsen er vigtigt. Og så blev det for os begge en kæmpe øjenåbner, at ens sexliv er foranderligt, og at vi i hvertfald sammenlignede med hvad der engang var. Men dengang var vores liv et andet og forelskelsen fyldte, så vi skal nu sammen skabe vores sexliv som det skal være nu.

Jeg var i tvivl om udbyttet ville bære præg af at det foregik online. Men jeg er ikke i tvivl om det har gjort det lettere, især for den ene af os, at man ikke skulle snakke face to face. Og så kan det gentages igen og igen.

Set-uppet med en workbook et rigtig godt redskab, og det gør det lettere at tale sammen, fordi man kan tale ud fra workbooken. Jeg er sikker på at mange vil få aha-oplevelser og blive ramt af at, at flere end man nok regner med, møder udfordringer i sexlivet.

Tak for ikke at få en til at føle sig forkert i det man mærker og tænker.

Kvinde, mor til 2

At lære om speederen og bremsen, forklarede hvorfor det har været gået galt for os

Modul 1 var helt klart den største aha-oplevelse og åbenbaring. At vide, at der fandtes en speeder og bremse, forklarede utrolig meget om hvor det før er gået galt for os, og hvorfor vi ikke kunne skabe en ændring i vores sexliv, så længe vi udelukkende kørte på speederen. Øvelsen med at få overblik over de forskellige overbevisninger vi havde om sex, var også god til at give klarsyn.
Det har taget os fem år, før vi fik gjort noget ved vores sexliv, da den ene af os, ikke så de store problemer i det, og især den ene af os, har følt sig meget alene om det. Men med kurset her gik vi begge dedikerede ind til det.

Modulet om at lære at give afvisninger uden dårlig samvittighed, var det sværeste for mig, da det sidder dybt i mig at please. Det har været svært, ikke at få dårlig samvittighed over at afvise. Jeg fandt ud af undervejs hvor mange fordomme jeg har om sex, hvad sex skal indebære for at være ‘rigtigt’ og jeg havde mange tanker om, hvad min mand tænkte. Jeg havde ikke forventet at tage så meget fejl – men det var på en god måde. 

Det var svært at overtale mig selv til at tage kurset, da jeg før har forsøgt at opsøge en sexolog omkring mine problemer med sex, men som fik mig til at føle mig forkert. Kurset virkede dyrt, men jeg kunne rigtig godt lide din tilgang på din instagramprofil og din beskrivelse af kurset ramte helt plet hos mig. Så da jeg så dit opslag om kurset, slog jeg til. Min mand krævede ingen overtalelse, da jeg endelig åbnede op omkring de problemer i vores sexliv som jeg gik rundt med.

Jeg har fået virkelig meget ud af kurset i form af selvrefleksion, og oplevelsen af, at lære nye ting om min mand-  ting jeg ikke vidste, samtidig med, at der er faglig viden undervejs. Derudover fungerede det virkelig godt med en opsummering efter hver video, hvis man nu havde tabt tråden 🙂 

Kvinde 27 år, gift på 2 år.

Vi har fået bugt med den onde cirkel hvor han lagde op, og hun afviste

Vores største aha-oplevelse var læringen om bremsen og speederen – og ikke mindst murstenene på bremsen. Det hjalp utroligt meget at forstå, hvad der ‘speedede’ min mand og ‘bremsede’ mig. Vi kan MEGET nemmere italesætte vores behov nu.

Vi troede, at der ikke var noget at gøre ved det, fordi vores sexliv havde været sådan i mange år. Vi ville gerne ændre på den dynamik der hed ‘han lagde op og hun afviste – han pressede på, og hun tog mere og mere afstand’. Vi kunne mærke at vi havde brug for hjælp.

Vi havde nogle utroligt fine, og ærlige snakke, allerede i løbet af de første moduler, og vi kunne godt se, at vores hver især adfærd, påvirkede den anden. Vi kom ind i en ond cirkel! Den har vi fået bugt med.

Vi havde ikke forventet at mærke en ændring så hurtigt. Modul 1 og 2 har klart været de mest givende for os, fyldt med indsigter og gode snakke, og vi oplevede endda, at vi allerede var lidt forud i de næste moduler, fordi vi helt af os selv havde været nogle af emnerne rundt.


Vi havde en stor øjenåbner med den øvelse, hvor vi skulle blive klogere på, hvad den anden forventede af sex. Vi troede begge, at vi hver især havde nogle forventninger til, hvad der talte som ‘rigtig’ sex, end vi havde – og i virkeligheden var vi nærmest enige. Det har gjort en stor forskel for os, at opdage det!

Vi har tidligere haft gavn af dit Mental Load kursus, og beskrivelsen af dette kursus passede præcis med de udfordringer vi stod med seksuelt, så det passede bare lige til os.

Vi vil helt klart anbefale kurset til par, hvor der er kommet et mønster, hvor det intime er blevet svært, og hvor det føles som om, der er en lyst-ubalance mellem jer. Vi tror, at I vil opleve, at det handler om noget helt andet 🙂

 

Kvinde 45 år og Mand 55 år, gift på 18. år. Har to børn sammen.

Efter første modul var vi solgt – jeg havde ikke forventet at kurset ville skabe nærhed og forbundethed så hurtigt

Kurset kom nærmest som kaldet, da vi i tre år med sex on and off (mest off) har gået og tænkt “jamen det skal nok komme igen”, men pludselig var tiden løbet fra os og vi begyndte at føle os disconnected. Så blev vi opmærksom på kurset via Instagram og købte det. Efter 1 modul var vi solgt. Allerede dér følte vi, at det hjalp, fordi det gav en større forståelse af hinanden, samtidig med, at det satte os fri af uhensigtsmæssige overbevisninger. Vi kunne på en måde starte på en frisk og lære hinanden at kende i vores sexliv. Det var en lettelse faktisk. Så derefter var det ikke svært at sætte tid af til kurset. For det virker bare!
Jeg forventede ikke, at det ville skabe en nærhed og forbundethed med os så hurtigt, som det gjorde. Det var vildt at opleve, hvordan vi bare fandt hinanden igen lynhurtigt og så vores sexliv med nye (mildere) øjne.

Det sværeste har været de spørgsmål der lagde op til, at man skulle lære sig selv at kende. Det krævede at vi lige gik en dag og tænkte efter, da det jo ikke altid er bevidste handlinger man gør. Her skulle vi se på os selv lidt udefra.
Jeg vil helt klart anbefale kurset på grund af nemheden ved at det er online, på prisen og på den virkelig gode guidning gennem modulerne.

 

Kristian og Tine, 1 barn på 3 år.

 

Vi var bekymrede for, om kurset mest ville være for kvinden. Den tanke blev gjort til skamme

Pointen om, at sexlivet er et ‘fælles problem’ har været en øjenåbner for mig, men heldigvis også min mand. Det med bremsen har også været super brugbart.
Vi har fået et meget bedre sammenhold. 

De udfordringer, vi er stødt på undervejs i kurset, består primært af, at vi har diskuteret og grædt (mest mig) undervejs. Men det har været det hele værd.

Vi havde et forbehold med, at det var en kvinde, der præsenterede kurset – vi var nok lidt forudindtagede, og var bekymrede for, om kurset mest ville blive set fra kvindens perspektiv – det blev heldigvis gjort til skamme. 

Kurset har ramt plet på min oplevelse af vores problemer. Jeg har desuden fulgt med på din instagramkonto i en periode, og følte mig inspireret af dig. Du virker kompetent og sympatisk.

Jeg tror, at SÅ mange par derude ville have gavn af kurset. Jeg vil bestemt anbefale kurset. Det giver indsigt og stof til eftertanke og samtale.

 

kvinde 38 år, gift på 12. år, 3 børn.

Opdag din egen bremse og speeder.
Start din rejse mod et lykkeligere sexliv i dag.